håll dig till det du säger

Så, nu har jag tröttnat lite till på ännu en sak, så här kommer ännu ett dampigt inlägg. Om det inte passar, läs det inte.
Ni idioter som lovar en sak, och sedan bara skiter i det, vad tänker ni? Att det har varit okej att göra så en gång förut, då kan man lika gärna göra det igen, jo men visst. Fortsätt bara. KBK. Men någonstans djupt där inne, om ni nu har något samvete över huvudtaget kanske ni borde förstå att det faktiskt inte är lugnt att lova något och sedan bara kasta det åt sidan för att man inte är på humör för tillfället, eller för att det kanske råkar komma in någonting annat. Ett löfte är ett löfte. 

Något som stör mig extra mycket är när det är en person man verkligen har ställt upp för som gör detta, det kanske är dags att ge något tillbaka någon gång. Det kan vara bara att ses en liten stund, har man bestämt att man ska ses på onsdag, då planerar man inte in någonting annat på onsdagen. Svårt? NEJ. Oooooch om man nu vet att man är en person som inte kan hålla ett löfte, eller vet med sig att man kanske har något att göra så kan man ju för guds skull säga att man kan höras senare om saken.
Om man nu inte håller sitt löfte och personen i fråga blir lite arg eller ledsen, är det så jävla konstigt eller? Nej det är det verkligen inte, det ger inte dig någon rätt att bli sur på den. Det ger inte dig rätten att be denne dra åt helvete och aldrig mer prata med dig, så att du sedan kan komma tillbaka när det passar dig. Antingen så träffar du aldrig mer personen eller så håller du bara käften och låter personen som du har ljugit för vara arg på dig tills du håller ditt löfte eller gör det bra igen. Det är fan inte personen du har ljugit för som ska behöva kämpa för att ha dig, ett äckligt litet kryp kvar, det är du som ska kämpa för att få tillbaka din tillit. Men ni kryp där ute kommer inte att ha en enda människa kvar i er närhet längre, alla kommer till slut tappa respekten för er, om ni ens har någon kvar.
Och nu till ännu en sak som jag stör mig så fruktansvärt på, som har lite med det här att göra. Att sända ut mixade signaler till folk är väl inte så jävla smart, ni fattar väl att ni kan såra personen något enormt? Säg som det är från början istället. Ni är så jävla idiotiskt dumma i huvudet som tror att ni bara kan leka runt precis som ni vill och komma när det passar er.
Här är ett exempel på en sån här jävla fitta som tror att han kan göra precis som han vill, när han vill. Vi hade bestämt att vi skulle ses en viss dag, han skriver att han inte kan typ, och jag svarar "nehe, när kan du då?", självklart är den här jävla igeln på dåligt humör för att han "bara" fick sova till 11 och tydligen har jag gjort något fel, och jag får svaret "haha, aldrig". Vi får väl se, idiot.
Så till er som håller på så här och känner er träffade,

SÄTT ER PÅ EN BRED, SPETSIG JÄVLA ELEFANTBETE OCH ROTERA.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback