I skolan

Hejsan mina kära läsare!
Just nu sitter jag i skolan och äter mango, det är super duper gott! Har ni ätit mango någon gång? Det är en exotisk frukt från kina, tror jag, hihihi. När jag kommer hem ska jag vara med dani, för vi är så coola. Hejdå. Hoho.

9e bilden: En bild på någon i din släkt.


8e bilden: En person som du saknar.


"I wish people had personal stoplights, sending mixed signals should be illegal."

Goddagens! Här kommer ett inlägg med lite text iaf, inte så intressant men.. Måste bara till en början säga att jag blev livrädd igår. Var själv hemma med min bror och två av hans kompisar, klockan tre inatt var det någon som knackade på dörren och liksom skrapade, då när jag äntligen vågar öppna är det den jävla Martin, som vanligt.. Och häromdagen när jag knackade på hemma hos honom mitt i natten hör jag att någon står bakom mig, då kollar jag bak, och där står han med en kniv... Han gillar att skrämmas, så mycket kan man väl säga haha.
Snart ska jag iväg på träning, ska bara sätta upp håret och lite sånt. Vi kanske hörs ikväll, om jag känner för det.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Oj, här fick jag många alternativ med tanke på att jag inte är såååå aktiv med den här bloggen.. Men det här var så himla kul så jag måste välja den här haha! När vi var i Spanien med laget sprang vi runt med handklovar på oss och sa till alla tränare att vi hittade dom i Majas väska, hon ville döda oss efter det, men det var kul. Det var meningen att alla skulle se ledsna ut på bilden förresten.. Jävla Moa.

6e bilden: En bild på ett av dina syskon.


5e bilden: En gammal bild på dig.

Men jaja, kopia av farmor där ser jag..

4e bilden: En bild på något som gör dig glad.

Blir jämt glad när jag spelar fotboll, kommer liksom in i spelet och tänker på annat för tillfället, vilket är förjävla skönt då och då.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

Det här är min farbror, antar att man räknar det som familj haha! Gillar tatueringen btw.

2a bilden: en bild på dig själv.


1a bilden: Några du umgås väldigt mycket med.

Här är en bild från skolavslutningen, jag umgås väldigt mycket med vissa på bilden och nästan inte alls med vissa, men det här var den bästa bilden jag hittade.

Bildutmaning hehehe!

Har inte riktigt känt för att blogga senaste veckan, för har inte haft lust att dela med mig av min tankar, tror inte ni skulle vilja läsa dom heller, så vi kör en sån här liten bildutmaning så att det blir några inlägg i alla fall så börjar jag skriva lite mer när jag är i form igen istället. Vill bara säga att jag började ju på thorén i tisdags och jag trivs som bara den!
1a bilden: Några du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på något som gör dig glad.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på ditt syskon.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: En bild på någon i din släkt.
10e bilden: En bild på din favoritplats.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En bild på barndomsvänner.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En bild som du är nöjd med.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Baby, I have no story to be told, but I've heard one on you and I'm gonna make your head burn, think of me in the depths of your despair.


Finally, I can see you crystal clear. Go ahead and sell me out and I'll lay your ship bare. See how I'll leave, with every piece of you, don't underestimate the things that I will do.

Halloj! Sorry för att jag inte har skrivit något idag men har liksom inte haft tid.

Igår kom ju mina kusiner, så satt väl och umgicks lite med dom ett tag, sen blev det datorn, soooooom vanligt.. OCH JUST JA! Försökte locka håret med en plattång igår, omg vad fult det blev, inget som jag rekommenderar hahaha! Men, för att fortsätta haha.. Efter ett tag kom Martin hit, och så satt vi vid datorn här och pratade ett litet tag, sen gick vi hem till honom och sov där.

Vid ungefär tre gick jag hem därifrån och väntade på Erica som skulle komma hit, satt och gosade med Bella i soffan, jag somnade hahaha, så Erica väckte mig.. Sen bakade vi kladdkaka OCH pizzabullar, har ätit så mycket så jag har ont i magen nu i alla fall, och ser troligtvis ganska så gravid ut på det.

Borde verkligen gå och sova snart, för halv nio imorgon kommer Dani hit, och vid nio drar vi in till stan, ska kolla lite grejer och träffa maradona_abbzan.

Vet att det här inlägget är lite flummigt och så, men är trött. Och arg. Och förvirrad.
Så, då har ni en förklaring till det i alla fall, vi hörs väl imorgon antar jag, godnatt och hej!

HAHAHHAAHAHAHA! Kom på en grej när jag kollade igenom bilderna från bakningen.. Vi skickade iväg min lillebror till tempo för att vi behövde jäst, då kommer han tillbaka med den helt platt.. Sen när vi frågar vad som hade hänt sa han att han hade tappat den och kört över den med cykeln. Bra jobbat Jack!


Platt jäst..

Hahahaha man ser däckmärkena..

Söt_tjej_94


Tear down these walls, I'd climb but I can't stand to fall without you. Tear domwn these walls that separate us now, I can't make them fall without you.

Goddagens! Om ett tag kommer Dano och Eve hit så ska vi hitta på nåt skoj, sen ska jag dra på match lite senare idag, kommer bli kul, för jag är taggad som få! Nu ska jag väl helt enkelt bara gå och klä på mig, fixa mig lite och sen packa upp lite grejer. Vi hörs senare istället!
 Och glöm inte frågestunden!


Let's unwrite these pages and replace them woth our own words..

Hejsan!

Jag borde verkligen gå och sova snart, ska spela match imorgon, eller nej, idag. Och klockan är 3 minuter i 6, kanske inte världens bästa uppladdning. Men kan inte sova, för jag sov till ett idag, plus att jag somnade en halvtimme idag, så är pigg som bara den..

Har blivit av med mitt sällskap också, Bella har suttit i mitt knä hela kvällen och så kom Martin hit ett tag och pratade lite och så, men nu ligger Bella i soffan och sover, hon har liksom.. dissat mig. Så sitter här i min ensamhet och har absolut ingenting för mig, sitter bara och kollar på piercings, är så jääävla taggad på en ny, eller egentligen 3. Nej förresten, 5. HEHEH, man kan ju undra hur detta slutar..

Nu ska jag gå och titta lite på någon dålig fotbollsmatch från Bundesliga på tv så jag blir trött, för tysk fotboll suger, det måste vara det bästa sömnpillret faktiskt.. Seeeeen ska jag och lilla Bella gå upp och sova.
Så, godnatt!

Och förresten, nu är klockan 6 minuter över 6.



Här är piercingarna jag är sugen på, fast vill ha tre..
Och sen så är det ju bröstvårtorna jag vill pierca oc-
kså, men det kan jag ju glömma....


BESÖKSREKORD!

Hade besöksrekord igår hihi! Sååå fortsätt läs och ställ många frågor hörni!


Frågestunden!

Glöm inte att fråga mig i frågestunden! Vad som helst :)


Jag ser dig prata men hör inte ett dugg.


Finns det en så finns det flera.

Hej! Igår kväll gick jag och Dani hem till Martin för att vi skulle kolla på film med honom och Sofie, men vi lyckades inte få på filmen så vi tittade på Disney channel istället, sen gick vi hem till Emma Håkansson ett tag för lite festligheter, men vi gick vid halv ett. Då gick vi hem till mor min och hämtade godiset och drickan som jag och Dani hade köpt tidigare under dagen och sen gick vi hem till Martin och tittade på film och sov där.

Vid ett idag fick vi hem därifrån och nu har Dani åkt hem, jag har duschat och fixat lite och ska snart gå upp och måla lite på rummet, det ska bli vitt, och kanske en svart vägg, vi får se.
Vi hörs!


Bilderna från lägret.








Träningsläger.

Träningslägret i helgen har varit rätt kul faktiskt, jag och Julia åkte dit en timme tidigare än alla andra och gick några varv runt spåret och tog lite fula bilder. När alla andra kom tränade vi, sen åkte vi ut till ronnys sommarstuga och grillade, åkte ring och badade. Åkte ring för första gången någonsin då, och är asrädd för vatten så höll i mig för livet kan jag säga.. Kul var det i alla fall! Sen när jag och Dani släppte så badade jag för första gången i år också, haha!

Efter det tog vi en liten tripp till picasso och tryckte i oss två pizzor, gott som faaaan var det. När vi kom tillbaka till Näsbyvallen hade Maja, Sanna och Nellie slagit upp ett tält på verandan, haha.. Vi gick in, spelade lite kort, vattenpoker och busade lite. Sen vid halv 4 gick jag hem till Martin ett tag och kom tillbaka vid 6 och sov i ungefär en timme.

Vid 8 imorse åt vi frukost, sen tränade vi och kollade när 96-laget spelade match mot Fellingsbro. Nu sitter jag här med Dani och vi har nyss duschat, snart går vi och hittar på nåt skoj, vi hörs väl, hejdå.


GLÖM INTE!

Förresten, glömde påminna i förra inlägget, glöm inte att ställa frågor till mig i frågestunden, och gör det nunuNUUUUUUU!


Nån borde byta stad, för nu kommer allt tillbaks.

Sitter här med Julia, vi har nyss ätit frukost och så har jag duschat och så, ska bara packa klart allt och gå ut på en promenix med Bella, sen drar vi hem till Julia på moppen och packar hennes grejer och efter det till Näsbyvallen. Kommer inte kunna skriva någonting mer idag, men imorn kommer det lite bilder från idag och imorgon i alla fall. Vi hörs imorn, puss!






Godnatt!

Nu går vi upp och bäddar om och pratar lite hiih, sen ska vi sova, eller i alla fall försöka... Skriver imorgon om jag hinner, annars hörs vi på lördag efter träningslägret, puss!




BILDBOMB












Du vill att att ska se så jag håller kvar, men när jag bad dig att vänta var du redan klar.

Godkväll (natt)!

Sitter här och njuter lite av Veronica Maggio medans Julia tar otroligt charmiga bilder på sig själv, hon står och asgarvar här bakom..

Vi borde verkligen gå och sova snart, för vi ska upp hyfsat tidigt imorgon och packa inför vår lilla miniträningsläger med lagen. Klockan två ska vi vara på Näsbyvallen så vi lär ju gå upp typ vid tio, halv elva..

Men jaja, nu ska jag vara med Julia och ta lite bilder, lägger upp dom om ett tag, sen går vi nog och sover tror jag, inte för att vi kommer kunna sova, men ändå.. Kommer ligga och prata hela natten.





CHILLAR MED JULIA OCH VERONICA MAGGIO!





Ska gå och möta jullebulle!

Jullebulle kommer hit och sover inatt så ska gå och möta henne nu, hejs!


Bella Donna

Här kommer lite bilder på Bella, som jag lovade. Haha, hon är inte så jäääävla bildskön, hon är bra mycket sötare i verkligheten!








He sense something, call it desperation.

Ska snart gå ut på en liten promenix med Bellis, ska be syster min ta ett kort på oss då så ni får se hur hon ser ut! Hon ser ju inte ut som den rasen ska se ut i alla fall, för mamma har klippt ner henne rätt ordentligt..

Vi hörs, hej!




Hundvakt!

Sov bort halva dagen idag, som väntat.. Så finns inte så mycket att hitta på nu, får väl börja packa ihop lite grejer bara. Efter att jag vakade har jag bara duschat, plockat ur diskmaskinen och busat lite med Bella. Vi är hundvakter åt henne för att Jenny, Ronny, William och Kevin ska till Gotland. Ska försöka ta en bild på vilddjuret sen så ni får se henne! Hon ser ut som en liten råtta haha.


FRÅGESTUND!

Tänkte göra en sån här liten grej, för skojs skull. Fråga mig vad ni vill veta, och jag svarar, på det mesta i alla fall haha! Eller nej vi säger så här istället, jag svarar på allt.

Kommentera DET HÄR inlägget med eran fråga så svarar jag på onsdag nästa vecka!


Jag gillar att du säger vad du tycker, men det du säger att du tycker säger inte mycket.

Var ju som sagt på tempo förut, Lina satt i kassan som vanligt haha. Köpte cola och choklad som jag sitter och trycker i mig nu, känns bra efter träning... Har kollat lite på Criminal minds också, det måste ju vara guda underverk (om det nu finns något som heter det, hehe).

Efter det har jag faktiskt bara suttit här och gjort ingenting, som vanligt. Mitt sommarlov har liksom varit framför datorn, har knappt gjprt något annat..

Ska snart gå och sova, för jag hade inte tänkt att sova bort hela dagen imorgon faktiskt, bara halva.
Ska FÖR ÖVRIGT (fortfarande lika kul..) packa till träningslägret som vi har på fredag imorgon, vi ska dra ihop F15-18, F96 och F14 till Näsbyvallen och träna och tälta och så i helgen, kommer bli grymt! Har även träningsmatch mot Linde på lördag, kross är det som gäller, inget annat!

Vi hörs väl kanske någon mer gång i natt, annars imorgon. Godnatt!


Swear to shake it up if you swear to listen, we're still so young and desperate for attention.

Sitter med inpackning i håret efter en extreeeeeeemt utmattande träning, hihi jag har blivit duktig med mitt hår nu, får se hur länge det håller bara, haha! Ska snart skölja ur den här skiten så att jag kan ta mig en tur till tempo, är sötsugen dom aldrig förr! Jajaja, vi hörs, har bråttom för tempo stänger om 27 minuter!

Say what you mean, tell me I'm right and let the sun rain down on me. Give me sign, I want to believe.

Vaknade av larmet ungefär vid 10 imorse, och sen vi 12 åkte jag med moppen till Ica och mötte Ilmo, vi handlade lite och sen åkte vi till Rockhammar och badade, eller ja, solade. Så nu har jag jämnat ut min bränna lite i alla fall... Efter ett tag kom August, Max, Josef, Tom, Alicia och Erica dit också, skoj var det!

Ska snart gå och byta om och äta lite innan träningen med Jörgens lag som börjar klockan 6, men jag tänker bara gå om Lena går dit, hehehe. Hon slutar jobba 5 så han kanske inte hinner.

Jaja, vi får väl se hur det blir med träningen, hej!


Nighty!


Omg, universums hetaste bränna fångad på bild. Minus den fina på rumpan!



Sen så var det ju nya hårfärgen ja..


ONCE A WHORE YOU'RE NOTHING MORE, I'M SORRY, THAT WILL NEVER CHANGE.

Godkväll!

Mor min väckte mig tidigt imorse, sen åkte vi, Jack, Jeff och några av Jacks kompisar till Gustavsvik. Vill ni veta det trevliga med det hela? JAG SOMNADE PÅ MAGE, I SOLEN... Det gör ont. Kommer upp en liten bild senre på min brutala bränna, den är inte snygg iaf ska jag säga er.

När vi åkte hemåt stannade vi på Mcdonalds, så jag klämde i mig en cheeseburgare innan träningen, men när jag stod i kön kom en i personalen fram till mig och frågade om jag var Christina Dahlströms lillasyster.. Kanske har en okänd syster där ute någonstans, vem vet?

Träningen gick väl helt okej, men har tappat lusten att spela fotboll lite nu på sistone, men det kanske blir bättre när serien börjar igen..

Nej nu ska jag gå och skölja ur inpackningen ur håret, sen ska jag och mamma ta en promenix till tempo, ciao!


Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort. Du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Tumblr_lp9ggzg3li1qirc4mo1_500_large

Färgat håret!

Erica har nyss färgat håret på mig, så sitter med all jävla efterbehandling i håret nu, det kliiiiiiar. Ska prova en ny grej, att ha den i några timmar, dom säger att det ska vara bra för håret haha. Man kan ju hoppas!
Tror jag är mer eller mindre beroende av att färga håret, här kommer några bilder några av dom hårfärgerna jag har haft det senaste året!
(Den andra bilden är dock bara ett BRUTALT misslyckande..)








Eh ja, det här är ju som sagt bara några haha!



Du kommer nog aldrig mer vara min vän, det var säkert längre än sju sorger och åtta bedrövelser sen. Så länge sen.

Snart kommer Erica hit, wohooooo! Efter ett tag kommer Ilmo också, kan bli riktigt skoj! Kortspel, och förhoppningsvis (om vi får med oss Erica) bad står på schemat. Känns liksom som att det är dags att få det första doppet avklarat snart, har inte badat i sjön en enda gång i år, tror jag är typ.. sist.


Ändrade planer = inga planer.

Godddag!

Idag skulle jag och en kompis egentligen ta en heldag på prästryggen, men när jag smsar är hon på fellingsbrobadet istället, så nu har jag ingen aning om vad vill eller ska göra idag haha! Känns liksom som att jag har lust att göra något, och inte bara sitta inne som vanligt.. Så om nån har ett vettigt förslag så får ni gärna klämma fram det!

Sitter och lyssnar på lite Veronica Maggio och så lär det förbli ett tag, hon är verkligen grym, och hennes texter är ännu bättre. Om ni ville veta.. HAHA. 

Äääääääsch, ska låta er vara nu, vi hörs!
 


Veronica Maggio

Vi stod i fönstret bara du och jag, jag viska det jag vet att du vill ha.
Du vill att alla ska se så jag håller kvar, men när jag bad dig att vänta så var du redan klar.
Och du försöker hålla masken, så du kan sväva över marken
 
Jag vet hur du ser ut i inga kläder, kan det va därför du blev obekväm när..
Visst, du kan klippa dig skaffa en annan tjej, men när du strippar och klär av dig är det samma grej.
Samma grej.