If you could, then you know you would.

Goddag! Imorse vaknade jag av både mitt och Ericas larm (KLOCKAN 6), hon klädde på sig fort som satan och åkte hem för att hon är hundvakt och tar hand om deras valpar där hemma. Efter det somnade vi om, och kvart över tolv väcker Martin mig och tycker att det börjar bli dags att gå upp.. Men jaja, vi har nyss ätit frukost och han har åkt hem så nu ska jag väl sitta här nere och lyssna på min alldeles för bra spotifylista!


Vinst, halvtråkig dag och saknad vän !

Det blev vinst i gårdagens match! 3-0 mot Mullhyttan, det var riktigt skönt faktiskt, men dom var ju som vilddjur, dom använde dobbarna till mer än att få fäste med kan jag säga.. Har blåmärken lite här och där, bland annat ett riktigt fint på ryggen. Om man får upp foten där så vettefan vad man gör, man spelar ju inte fotboll i alla fall haha! Men jaja, får väl vara extra söt tills dom där går bort då..

Blev väckt tio i tolv idag av Martin som ringde, fan vad sur jag blev haha.. Har inte gjort så mycket idag fakiskt, bara varit med Martin, Julia och Emelie. Men nu tänker jag faktiskt inte skriva mer, ska fortsätta prata med Nabe och lyssna på musik, sen säger jag godnatt !


dags att komma tillbaka snart ditt jävla retard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


GAMEDAY

Halloj!
Vaknade för inte så länge sen faktiskt, eller jo, typ 2 timmar, men ändå. Har precis kommit hem från Martin och nu ska jag väl.. packa till matchen antar jag.Matchen igår gick väl inte sådär överdrivet bra, haha..  Förlust med 7-0, det sög ju verkligen. Idag får vi revanch i alla fall, match mot Mullhyttan vid halv åtta. Hoppas bara att det går bättre för mig idag än det gjorde igår, var verkligen kass.. Hade ont överallt och ingenstans. Men skriver lite senare om jag kommer ihåg, puusss!


Tell me, did you fall for a shooting star?

Goddagens på er! Haha sov till klockan 12 idag, det känns lite sådär faktiskt, har ju sovit bort hela dagen, menmen..
Har inte gjort så mycket idag, bara suttit här, och spelat lite kort med pappa. Jag förlorade som vanligt..
 Om ett tag ska jag iväg och spela match med 93:orna, är inte jättetaggad på fotboll idag precis, men det kommer väl antar jag.
Nu ska jag bara fortsätta att lyssna på musik och kanske gå upp och kolla lite dam-VM så hörs vi väl kanske lite senare, puss!

 
Bild från balen på Niklas, mig, Sara och Gabbe.


Second chances they don'tever matter, people never change.


Jahaja..

Eh, jo. Det var ju det här med bloggandet haha! Inte den mest aktiva bloggaren, men det är sommarlov nu, har så mycket viktigare saker för mig, men ska försöka lite bättre i alla fall.

Igår var det i alla fall midsommarafton, blev väckt KVART ÖVER SJU av Martin, liiiiite väl tidigt kanske.. Men sen somnade vi om i alla fall och sov till typ.. 11 tror jag? Skit samma. När han hade cyklat hem åkte jag, mamma och Jeff till sommarhemmet där Frövi har sitt årliga midsommarfirande med lite lotter och sånt. När vi kom hem därifrån lagade vi mat och så, och jag gjorde pannacotta. Dom blev faktiskt skitgoda, tro det eller ej haha! Bild kanske kommer upp lite senare.

Sen på kvällen skulle mamma iväg på fest, så då var jag och min lillebror själva hemma. Då skrev Martin ungefär så här på msn: -Vänta, ska bara ner och kolla lite på tv.
20 minuter senare kliver han in genom dörren här istället, han luras med mig haha! ♥
Så jag, Martin och Jeff kollade lite på film, sen kom Jack och Oliver hem också. Inte långt efter det gick vi och sov, haha.

Så det var väl ungefär så min midsommarhelg såg ut, då vet ni, inte för att det är så många som lär vara intresserade men..

Hmm, ja haha!

Helt ärligt så har jag TOTALT glömt bort bloggen, har väl varken haft lust eller ork, så jag har helt enkelt förträngt att jag faktiskt borde skriva ibland..

Tänker inte dra igenom allt jag har gjort den här veckan, då lär ni få läsa en del, så tar bara idag, alltså Örebrocupen dag 1.

Gick upp vid typ sju efter inte alls så mycket sömn haha, sov med Julia och Martin, och vi låg mest och skrattade faktiskt, då blev det rätt svårt att sova.. Men sen bar det i alla fall av mot KIF Arena där vi mötte nåt finskt lag som sög på fotboll och vann med 2-0. Andra matchen blev oavgjord, 1-1.

Mellan matcherna hann jag förövrigt träffa Charlie som jag inte har träffat på bra länge nu, så är rääääääätt glad nu ska jag säga, även fast jag bara hann säga hej typ, haha!

Meeeeeen vi hörs väl..




kanske


Avsluting / bal

Igår var det 9:ornas avslutning och bal. Först gick vi till kyrkan, lyssnade när folk sjöng, fick betyg och lyssnade lite på Botte när han pratade. Efter det åkte vi till fröviskolan, åt mat, lyssnae när folk spelade och sjöng och dansade! Fy satan vad svettigt det blev, men det är sånt som ingår!

Sa innan skolavslutningen att jag absolut inte kommer att sakna fröviskolan alls och att det skulle vara så skönt att sluta, men mot kvällens slut insåg jag att jag hade rätt fel... Visst, jag kommer inte att sakna min klass, för den var helt körd, men några personer i min klass är ju helt underbara, och dom kommer jag sakna! Alla andra nior också såklart, speciellt några.








Flaggan

Varje år på högstadiet i fröviskolan har vi haft en turnering som heter flaggan, man ska typ springa och hämta bollar och så, ah skit samma. Den var i alla fall idag, det gick förvånansvärt bra för min klass, vi kom till finla men förlorade på förlängning.. Sen efter det var det dags för lärarmatch, vi förlorade, haha...

Nu är det matchtaggning som gäller, kom igen nu frövi!


Slaaaaaaarvigt

Vet att jag har slarvat som FAN nu den senaste.. veckan, eller nåt. Har i alla fall varit på lite festligheter i rockhammar, hundutställning i norrköping och sånt skit, ni fattar! Orkar inte skriva mer nu, så.. dissar er.


Brazil, Morocco, London to Ibiza, straight to LA, New York, Vegas to Africa!

Hallojj polers! Jag förstår ärligt talat inte vad vi gör i skolan längre, vi bara är där 6-8 timmar om dagen, gör ingenting, och går hem. Känns gaaaaaanska onödigt haha.. 

Idag på elevens val skulle vi städa vägen från Tempo till ICA, jag och Alicia passade på att t en sväng förbi hemma hos mamma så att jag kunde packa lite tills ikväll, då bär det av till Lena på lite festligheter, kommer bli skojigt! Sover nog kvar där, så förvänta er inga uppdateringar inatt. Vi hörs, puuuuuss!


Biiiiiitch

HAHA! Fick för mig att liksom.. leka superhjälte som utrotar massa otrevliga jävlar.. gick ju sådär, tror inte att jag ska satsa på karriär som superhjälte i alla fall!


känner mig så otroligt... normal som ens kom på tanken.......................