frågestund efter fyra fina inlägg

Nu tycker jag att det är på tiden med en liten frågestund efter mitt så himla aktiva bloggande. Så mata på med frågor bara helt enkelt! Vad som helst bro's :)

hårbilderna haha - bm dag 1


balsammetoden (no poo)

Har precis börjat med balsammetoden och hoppas på att mitt hår ska må lite bättre av det. Balsammetoden innebär att man slutar tvätta håret med schampo och istället med bara balsam. Det låter ju ganska logiskt att håret ska må bättre av det än om man tvättar håret med schampo eftersom att det innehåller så mycket skit som sliter på håret. Dock är det inte att bara sätta igång med vilket balsam som helst, först måste man tvätta håret med ett "sista-schampo", det finns några godkända utan silikoner osv som man kan använda, och sedan måste man också kolla upp att man använder ett godkänt balsam. Nu är ju jag ingen hårexpert eller något så om ni är intresserade av det här tycker jag att ni borde gå in på www.lockig.se och läsa lite grann, om någon vill hänga på så säg till! En "förebild" på mitt hår kommer upp lite senare ikväll och sedan ska jag försöka att lägga upp en bild lite då och då på hur håret ser ut.

håll dig till det du säger

Så, nu har jag tröttnat lite till på ännu en sak, så här kommer ännu ett dampigt inlägg. Om det inte passar, läs det inte.
Ni idioter som lovar en sak, och sedan bara skiter i det, vad tänker ni? Att det har varit okej att göra så en gång förut, då kan man lika gärna göra det igen, jo men visst. Fortsätt bara. KBK. Men någonstans djupt där inne, om ni nu har något samvete över huvudtaget kanske ni borde förstå att det faktiskt inte är lugnt att lova något och sedan bara kasta det åt sidan för att man inte är på humör för tillfället, eller för att det kanske råkar komma in någonting annat. Ett löfte är ett löfte. 

Något som stör mig extra mycket är när det är en person man verkligen har ställt upp för som gör detta, det kanske är dags att ge något tillbaka någon gång. Det kan vara bara att ses en liten stund, har man bestämt att man ska ses på onsdag, då planerar man inte in någonting annat på onsdagen. Svårt? NEJ. Oooooch om man nu vet att man är en person som inte kan hålla ett löfte, eller vet med sig att man kanske har något att göra så kan man ju för guds skull säga att man kan höras senare om saken.
Om man nu inte håller sitt löfte och personen i fråga blir lite arg eller ledsen, är det så jävla konstigt eller? Nej det är det verkligen inte, det ger inte dig någon rätt att bli sur på den. Det ger inte dig rätten att be denne dra åt helvete och aldrig mer prata med dig, så att du sedan kan komma tillbaka när det passar dig. Antingen så träffar du aldrig mer personen eller så håller du bara käften och låter personen som du har ljugit för vara arg på dig tills du håller ditt löfte eller gör det bra igen. Det är fan inte personen du har ljugit för som ska behöva kämpa för att ha dig, ett äckligt litet kryp kvar, det är du som ska kämpa för att få tillbaka din tillit. Men ni kryp där ute kommer inte att ha en enda människa kvar i er närhet längre, alla kommer till slut tappa respekten för er, om ni ens har någon kvar.
Och nu till ännu en sak som jag stör mig så fruktansvärt på, som har lite med det här att göra. Att sända ut mixade signaler till folk är väl inte så jävla smart, ni fattar väl att ni kan såra personen något enormt? Säg som det är från början istället. Ni är så jävla idiotiskt dumma i huvudet som tror att ni bara kan leka runt precis som ni vill och komma när det passar er.
Här är ett exempel på en sån här jävla fitta som tror att han kan göra precis som han vill, när han vill. Vi hade bestämt att vi skulle ses en viss dag, han skriver att han inte kan typ, och jag svarar "nehe, när kan du då?", självklart är den här jävla igeln på dåligt humör för att han "bara" fick sova till 11 och tydligen har jag gjort något fel, och jag får svaret "haha, aldrig". Vi får väl se, idiot.
Så till er som håller på så här och känner er träffade,

SÄTT ER PÅ EN BRED, SPETSIG JÄVLA ELEFANTBETE OCH ROTERA.nu är jag arg

Tjalol, nu är jag ganska arg på allt och alla, lite mer på vissa så tänkte att jag ska sätta igång mitt "bloggande" lite grann så jag slipper döda folk med min bitchighet.
Och innan jag börjar så kan jag ju tillägga att jag inte orkar skapa en ny blogg, och om det som står sen förut inte passar er så behöver ni inte läsa det, för nu är det ingen "hej idag har jag.."-blogg längre, nu är det josefineeleornorbäckströmsaariklagarpåidioter-bloggen.
Så, nu över till min vrede. Är så otroligt, in åt helvetes trött på alla coolingar där bakom skärmarna. Speciellt ni idioter som påstår att ni vågar gå fram och säga saker till folk i verkligheten, men istället skriver ni ett fucking facebookmeddelande till personen i fråga. Och nej, jag säger inte att man inte kan göra det, men om man ändå ska träffa personen det gäller inom en snar framtid kanske man kan hålla det inne istället för att vara ball på internet.
Men nu till det jag ville säga. Något som är rent av idiotiskt är ju att till exempel skriva något i stil med "snacka inte skit om mig, prata med mig istället" på sin blogg, för liksom, då kanske jag ska skriva en facebook-status som låter ungefär så här "jag önskar att du kunde prata med mig istället för att skriva om mig på din blogg, buhuuuu..", det är ju samma sak, eller hur? Och vem fan är det som inte vågar prata med mig om man då skriver ett blogginlägg till mig istället? Inte jag i alla fall. Om du nu tycker att jag pratar bakom ryggen på dig så kanske du borde fråga mig om varför jag gör det, inte skriva ett jävla blogginlägg. ÅH jag är så arg, haha..
Så, nog om det där nu, alltså det där om att mottala sig själv. Eller, det här är ju också om det egentligen. Om man nu inte bryr sig om något som någon skriver eller gör, varför lägger man då ner tid på att göra ett videoinlägg, eller ett vanligt inlägg för den delen? Tål man inte kritik eller vad är grejen? Man kanske bara borde kasta det åt sidan och säga fuck you, men nej, idag gör man ett jävla videoinlägg på tio minuter där man sitter och klagar på allt som finns enbart för att reta upp folk.
Det jag vill ha sagt är att jag tycker att man borde söka upp personen i fråga och säga vad man tycker, istället för att sitta och coola sig framför datorn och skriva massa om en person på sin blogg. Och om ni inte tar åt er, skit i de som håller på. Om ni tar åt er, sitt och gör ett tragiskt videoinlägg då. Men som sagt, det som retar mig mest, SLUTA MOTTALA ER SJÄLVA FÖR I HELVETE. Säg inte att någon pratar bakom ryggen på er om du själv skriver ett inlägg på din blogg, till exempel.
Och nu vet jag självklart att det är vissa som kommer känna sig träffade, med all rätt. Dock så kanske alla borde ta åt sig av det här rent allmänt, men om ni inte tycker som jag, snälla skit i det då bara. Tack på förhand. Men om du nu känner dig träffad och tycker att jag är en dålig människa och vill att jag ska veta det är du välkommen att höra av dig, här är mina kontaktuppgifter.
Facebook: Josefine Saari
Mobil: 0762134413